Kep

A három részből álló sorozat Blavatskyné műveire építve igyekszik bemutatni az ezoterikus filozófia legfontosabb alapelveit, a teozófiai rendszerről szóló alapvető tudásanyagot, ahogyan azt H.P.B. az okkult tanítóitól kapta. „Ember: ismerd meg önmagad!” – az egyik legfontosabb tanítás, amit az előadás körbejár, szem előtt tartva az Egységet, a teozófia legfontosabb alapelvét. Az előadás-sorozatot társulatunk doyenjétől hallhatják, aki mintegy szintetizálja, amit élete során erről a témáról elrendezett magában.

Regisztráció: info@teozofia.hu

Belépőjegy: felnőtt 2.000.-Ft, diák/nyugd. 1000 Ft

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A három részből álló sorozat Blavatskyné műveire építve igyekszik bemutatni az ezoterikus filozófia legfontosabb alapelveit, a teozófiai rendszerről szóló alapvető tudásanyagot, ahogyan azt H.P.B. az okkult tanítóitól kapta. Mindig az EGY – a névnélküli Valóság kihangsúlyozása, amiből minden létezik, ez a legfontosabb alapelv. A teozófia nem érthető meg az Egység egyértelmű hangsúlyozása nélkül. Az előadás-sorozatot társulatunk doyenjétől hallhatják, aki mintegy szintetizálja, amit élete során erről a témáról elrendezett magában.

Regisztráció: info@teozofia.hu

Belépőjegy: felnőtt 2.000.-Ft, diák/nyugd. 1000 Ft

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Plakat

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a nyilvános előadásunkra, melynek címe: Okkult Kémia. Az előadást Miskolczi Gábor fogja tartani.

Az előadás időpontja: 2024. március 19., 18:00.

Helyszín: 1085 Budapest, Horánszky u. 27., 10-es kapucsengő.

Regisztráció: info@teozofia.hu

Jegyárak:

  • Diák/nyugdíjas: 1000.- Ft
  • Felnőtt: 2000.- Ft
Okkult

 

Köszönjük, hogy adója 1%-át a Magyar Teozófiai Társulatnak ajánlja fel! A támogatást teozófiai könyvek kiadására fordítjuk.

kep3

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket ezúttal vasárnap nyilvános előadásunkra. Regisztráció: info@teozofia.hu

 

Várjuk szeretettel mindazokat, akiket ez az érdekes társulat-történeti előadás érdekelhet.

Regisztráció: info@teozofia.hu

 

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy új kiadásban megjelent H.P.Blavatsky: A Csend hangja című könyve. Megvásárolható közvetlenül a Társulatnál. (lsd. honlapunk impresszumát) 

Ezzel kívánunk minden érdeklődőnek, olvasóinknak áldott ünnepeket!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon az Olvasnivalók közé felkerült Bruce, David P. közelmúltban, a The Theosophist 2023. novemberi számában megjelent cikke, a Fény és sötétség a Csend hangjában. 

 

Az előadást zoom-on tartjuk. Regisztráljon az info@teozofia.hu e-mail címen.

Bejelentkezés az alábbi linken az előadás időpontjában: 

https://us02web.zoom.us/j/82173517097?pwd=RGRMM1VRaHRVVkpSM2hKSzFCSkZ3dz09

 

A számok szoros összefüggésben vannak az ember életével, de az egész emberi történettel is. Először titkos, okkult tanítások részeként jelennek meg, de jelen van a mitológiában, a mesékben, a kabbala numerikus rendszerében és az emberi sors fordulóiban, valamint a különböző életszakaszok változásánál.  „Minden szám. A szám minden dolog alapja.” – mondta Püthagorasz.

Regisztráció az előadásra az info@teozofia.hu címen.