Megjelent Társulatunk 2020 évi új könyve, Vic Hao Chin: Self-Transformation - Személyiségünk átalakítása címmel. A részleteket a Könyvek menüben találják.

Tisztelt Látogató!

Szeretettel üdvözlöm a Magyar Teozófiai Társulat megújult honlapján. Igyekeztünk - igyekszünk minden 1907 óta keletkezett magyar nyelvű könyvet, cikket, előadást a nagy nyilvánosság elé tárni. Jó kalandozást kívánok, és ne feledje, Társulatunk 113 éve nyitva áll mindazok számára, akik elfogadják a célkitűzéseit, és úgy érzik, érdemes ezeket az ismereteket megosztani másokkal.

Szabari János (elnök)

Új irodalommal gyarapodott az Olvasnivaló gyűjteményünk, Adelaide Gardner: Meditáció haladóknak című könyvével. 2020-08-28

A 2020. szeptember 26-án tartott három nyilvános előadás hanganyaga és diái megtalálhatók a Tanulás Csarnoka/Hangfelvételek és Diabemutatók menüpont alatt, a youtube videók elkészítése folyamatban van.

Tisztelt Érdeklődők!

A járványügyi korlátozások miatt a november 21-re tervezett előadásokat a tervezett helyszínen nem tudjuk megtartani. Azonban az előadásokat Zoom-meeting formájában 3 egymást követő szombaton megtartjuk, amikhez bárki csatlakozhat. A részletekért kérjük, tekintsék meg a facebook oldalunkat. 

 

Elgondolkodott-e már azon, miért van a világban annyi vírustagadó és oltásellenes? Biztos, hogy mindenki csaló, vagy ostoba megtévesztett? Mire alapozzák furcsa nézeteiket? Biztos, hogy a kormányok jól kezelik a COVID-19 helyzetet? Ha kíváncsi ezekre a kérdésekre, olvassa el David Pratt: Ózon, influenza és a betegség okai című tanulmányát, amit az Olvasnivalók között talál.

FRISSÍTVE 2021. ÁPRILIS 24-ÉN!

Mi a közös az alábbi állításokban?

  • Ősi kínai hagyomány: „a Hoang-ho zúgó vizei a kung-hangot intonálják”.
  • Püthagoraszi hagyomány: „a szférák zenéje”.
  • „A körülöttünk lévő világban minden rezgés, minden folyamat periodikus”.

Erre keressük a választ a Magyar Teozófiai Társulat következő nyilvános előadásán, június 12-én, szombaton 18 órakor.

Zoom link: 

https://us02web.zoom.us/j/83468950178

Az előadás ingyenes.

Felajánlást köszönettel elfogadunk a Magyar Teozófiai Társulat 11706016 20466347 számlaszámára.

Meghívó

 

Tisztelt Érdeklődők!

A járványügyi korlátozások miatt a Zoom-meeting formájában megtartott nyilvános előadásaink következő eseménye 2020. december 12-én lesz, Szabari János előadása "A lélek sötét éjszakája" címmel. Regisztráció a teozofia.zoom@gmail.com címen. A részletekért kérjük, tekintsék meg a facebook oldalunkat. 

2020. nivember 30.

A megvalósulás fázisába lépett a Teozófia folyóirat 1912-től az utolsó számáig történő digitalizálási projektünk. Elsőként az 1914-es évfolyam számainak .pdf változatát találják meg az Olvasnivalók között (az oldal tetején). Jó búvárkodást kívánunk.

2020. november 23.