Időpont változás - Kassay Mónika - Helena Rerich nyomában - Úti beszámoló Ladakhból és a Kulu völgyből c. előadását december 17-én szombaton 18:00 órakor tartja a Zoom-on. 

 

Ugye érdekli, hogy mi okozza valójában a betegségeket? Ezt a témát járjuk körbe a novemberi előadásunk során.

 

Tájékoztatjuk az Érdeklődőket, hogy november végén megjelenik új könyvünk, a Gyakorlati spiritualitás. Tegye karácsonyi ajándékként a fa alá - maga és/vagy szerettei számára! A könyv ára: 4990,-Ft. Előrendelhető az info@teozofia.hu e-mail címen.

 

Felkerült az Olvasmányok közé - új fordításban - Charles Lazenby: A szolga c. írása. 

Ezt a munkát tudósok kulturális szempontból fontosnak választották, és az általunk ismert civilizáció tudásbázisának részeként kezelik… Ez a mű elég fontos ahhoz, hogy megőrizzék, reprodukálják és általánosan elérhetővé tegyék a kutató elmék számára.” - olvasható a könyv kanadai kiadásának hátoldalán.

 

Charles Lazenby szobra Francis Norma Loring szobrászművész alkotása
Charles Lazenby szobra Francis Norma Loring alkotása

 

A képen Clara Codd, a Teozófiai Társulat nemzetközi előadója

Értesítjük honlapunk látogatóit, az érdeklődőket és tanulmányozókat, hogy friss fordításként felkerült egy csodálatos olvasnivaló Clara Coddtól, A Tanítvány útja c. könyv II. része, amely a tanítványsággal és az ahhoz szükséges képességekkel foglalkozik. A könyvet Bárány Károly tagtársunk fordításában olvashatják. Ajánljuk figyelmükbe!

Kedves Tanulmányozók!

Ajánljuk az újabb, a letölthető olvasmányok közé felkerült írást, melynek címe: A "K.H." Levelek C.W.Leadbeaterhez. A 86 oldalas írást Jinarajadasa jegyzeteivel látta el.

Akiket érdekel a Társulat korai évtizedeiből a Mesterekkel történt levelezés egy bizonyos része, amit a címzettel folytattak, azt ebben az írásban találják. 

 

Örömmel számolunk be róla, hogy elkészült a 3. hangoskönyvünk.

A Szent Grál története közismert középkori legenda. Jelentésének megfejtését évszázadok óta megkísérlik, mert rejtély övezi. Számtalan fikció és értelmezés kapcsolódik hozzá napjainkig. Ebben a szövegben egy teozófus szerző a történet jelentésváltozatait és a legenda okkult értelmezését tárja elénk.

Mind hangoskönyvben - könyveink között, mind a "Világunk rejtett oldala" c. teozófus Youtube csatornán meghallgatható.

(287) A Grál-misztérium ezoterikus jelentése - Felolvas: Nagy Gergely Miklós | Magyar Teozófiai Társulat - YouTube

Ajánljuk figyelmükbe!