Új könyvfordítás: Okkult kémia

Az okkult kémia

A könyv C.W.Leadbeater és A. Besant tisztánlátó képességgel elvégzett kutatásait tartalmazza a periodikus rendszer atomjairól, valamint néhány vegyületről.

A könyv magyar nyelven először olvasható. Fordította és az előszót írta: Miskolczi Gábor

"Az Okkult Kémia által elénk tárt, a nekünk iskolában tanítottaktól igencsak eltérő mikrovilág megértéséhez, befogadásához a középiskolai szintű kémia tudáson túl leginkább nagyfokú nyitottság és némi logikus gondolkodásra való készség szükséges. Természetesen valamivel könnyebb dolga lehet a leírtak megértésével annak, aki ismeri a teozófiai világképet, vagy legalább nagy vonalakban annak a Kozmosz kialakulására vonatkozó tanait. De ezek nem feltétlenül szükségesek.

Most azzal a reménnyel adjuk a magyar nyelven olvasók kezébe ezt a könyvet, hogy a jövő fiatalos, nyitott elméinek inspirációval szolgál, hogy az itt leírtak alapján olyan új anyagokat készítsenek, amikről ma még nem is álmodunk. Lehet persze, hogy ehhez egy (talán több) újabb évszázadnak kell eltelnie. De a Természet nem siet, egész biztosan megvár minket, amíg ilyen közel jutunk hozzá."

A könyv honlapunkon a "Tanulás Csarnoka - Olvasnivalók" alatt érhető el.