Látható és láthatatlan ember
Leadbeater, C.W.
128 oldal
2500 Ft/db
Látható és láthatatlan ember

A nemzetközi teozófiai könyvkiadás történetének egyik legnagyobb könyvsikere C.W. Leadbeater "Látható és láthatatlan ember" című könyve, amely először most jelenik meg magyar fordításban.

Méltán tarthat számot érdeklődésre, hiszen a szerző saját, magas szintű tisztánlátó képességére és tapasztalataira építve rendszerező jelleggel és közérthetően összefoglalja mindazokat az alapvető elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek érdekelhetik mindazokat, akik többet szeretnének megtudni az ember "láthatatlan" testeiről, aurájának különböző szintjeiről.

22 színes ábra segítségével részletesen bemutatja a fejlődés alacsony szintjén álló, az átlagember és a magasan fejlett szellemi ember, az arhat éteri, asztrális, mentális és kauzális testeit, azok felépítését, színeit és jelentését, az aurákban jelentkező érzelmeket, gondolatokat és törekvéseket.

A szerző megfogalmazott célja az volt, hogy a magasabb szintű látással nem rendelkezőknek segítséget nyújtson elképzelni az emberi aurát, az ilyen látással már rendelkezőknek pedig segítsen megérteni és értelmezni, hogy mit is látnak valójában.